ΠΡΩΤΑ Ο ΛΑΟΣ ΟΧΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ

στις

dali-ro

το κόμμα υπηρέτης του λαού και όχι ηγεμόνας του

Νικήσαμε στις 25 αλλά χρειαζόμαστε κοινωνική συναίνεση και όχι κινήσεις ρεβανσισμού και αλαζονείας. Συγκυβέρνηση έχουμε. Μας κάνει κακό η φιλελεύθερη αντίληψη περί έκφρασης απόψεων με τον ατομικό εγωισμό να πρωταγωνιστεί, ανεξάρτητα από τις κινήσεις της κυβέρνησης και τους σκοπούς της και αδιαφορώντας για την ουσία .

Η κυβέρνηση χαράζει τις κινήσεις της με σκοπό να αλλάξουν οι συσχετισμοί και στην Ευρώπη και αυτό μέσα από την δυναμική που θα φέρει η κοινωνική συναίνεση στην χώρα μας για την εκπλήρωση του προγράμματός της. Κερδίσαμε και ξεκινήσαμε με βήματα σταθερά. Η συνέχεια θέλει την εγρήγορση του κόσμου και την στήριξη του προγράμματος για την έξοδο από την ανθρωπιστική κρίση και την ακύρωση των μνημονίων. Το κεφάλαιο με κάθε υπάλληλο του, θα εκμεταλλευτεί κάθε αδυναμία μας και θα θελήσει να βάλει εμπόδια στην πολιτική της κυβέρνησης.

Περνάμε σε μια νέα περίοδο και αυτή σηματοδοτείται από την συνεργασία και την δημιουργία νέων σχέσεων κινημάτων και κυβέρνησης κοινού σκοπού. Η κυβέρνηση της αριστεράς δεν φοβάται τον λαό γιατί είναι κομμάτι του.
Στον πόλεμο αυτόν όμως δεν πάμε με ιδεολογίες ή ιδεοληψίες αλλά με κινήσεις που γίνονται πλεονέκτημα και οδηγούν στην νίκη. Οι βουλευτές, τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ καλό είναι να είναι πιο σεμνοί σεβόμενοι την υποστήριξη που πήραν χάριν της δυναμικής του ΣΥΡΙΖΑ. Δεν ψηφίσαμε για να αυτομολούν οι βουλευτές και να λένε τα δικά τους για ΠτΔ κτλ στα μμε και μάλιστα σε αυτήν την πολεμική φάση της πολιτικής . Ντροπή είναι, γιατί δείχνει αδυναμία κατανόησης της μάχης που δίνουμε και της πολιτικής που χαράζουμε για να νικήσουμε για τον λαό και όχι για λόγους ταυτότητας και συναισθηματικής ικανοποίησης. Επίσης γιαυτό τον λόγο δεν υπάρχει πουθενά θέση συνεδριακή για ζητήματα τακτικής. Τι να κάνουμε δηλαδή; Δεν είναι όλα ιδεολογία. Υπάρχει και αυτό που προκύπτει από την ιδεολογία και είναι η τακτική και ο πόλεμος κινήσεων και πολλές φορές έχει αντιφάσεις στις ομοιότητες και στις διαφορές.

Έχουμε πόλεμο και πρέπει να νικήσουμε. Οι εκλογές ήταν η αρχή. Αυτοσυγκράτηση και προσήλωση στις ανάγκες του λαού, της κοινωνίας, των εργαζόμενων και των άνεργων που δεν αντέχουν την πολιτική της λιτότητας και των ιδιωτικοποιήσεων των κοινών αγαθών. Στηρίζουμε τις κινήσεις της κυβέρνησης που σκοπό έχουν την ανατροπή αυτής της πολιτικής και συμβάλουμε παίρνοντάς πρωτοβουλίες με τον κόσμο που υποφέρει όλα αυτά τα χρόνια και έδωσε την ευκαιρία στον ΣΥΡΙΖΑ να υπερασπιστεί τα δίκαια του.
Πρώτα ο λαός και όχι το κόμμα. Το κόμμα υπηρέτης και όχι ηγεμόνας του λαού. 10152415_647182722020260_1624090628729426393_n

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s