Μετα το Αιγάλεω.

στις

othko2_305x117_b
Μετά το Αιγάλεω.

Ο λαός με τα όσα έχει ζήσει, προτιμάει ΣΥΡΙΖΑ και επιλέγει τον Α.Τσίπρα για την πολιτική καταγωγή του και το λαϊκό ήθος του στις μάχες που δόθηκαν και φάνηκε καθαρά στο Αιγάλεω σήμερα. Αποτελεί το ηθικό πλεονέκτημα έναντι όλων των άλλων, είτε με μνημόνιο είτε δίχως, με συκοφαντίες και δίχως αυτες, με ιδεοληψίες και χωρίς. Εκπροσωπεί αυτό το λαϊκό ηθικό πλεονέκτημα, που έλειπε και τώρα θέλει την εκδίκηση, την ανάγκη και την επιθυμία να αλλάξει το πολιτικό και οικονομικό τοπίο, ώστε να σταματήσει και η ρεμούλα με τις διαπλοκές.
Ο ΣΥΡΙΖΑ εκφράστηκε μέσω του λαού και όχι μέσω της οργανικής του ‘συνήθειας’ που αργεί να πάρει μπρος ή διασπάται για λόγους αρχής, υπονομεύοντας την στρατηγική, τον σκοπό και τις μάχες, όπως η μειοψηφική ομάδα 30 των βουλευτών που έριξαν την κυβέρνηση του λαού, της αριστεράς.
Στο πρόσωπο του Αλέξη Τσίπρα, ως τον πρωθυπουργό που πάλεψε για τον λαό και ας μην είχε τους συσχετισμούς από την αρχή, ο λαός επενδύει και σήμερα, γιατί ξέρει από ένστικτο ότι δεν είναι όλοι ίδιοι. Είναι η εκδίκηση του τίμιου λαϊκού που μια ζωή δουλεύει, δεν κλέβει και ενώ δεν επωφελήθηκε από καμιά κυβέρνηση τις στήριξε όλες και τελικά λοιδωρηθηκε από αυτές.
Η τάξη των πλουσίων και η λούμπεν αστική τάξη που κατασπάραξε τον δημόσιο πλούτο και πλούτισε μέσα από τις διαπλοκές χρεώνει τον λαό λέγοντας τόσα χρόνια ότι είναι τεμπέλης, άχρηστος, ανίκανος και απο παρακατιανό σόι και γιαυτό δεν έχει κριτήριο σωστό. Δεν ξεχνάει όμως ο λαός, οι μισθωτοί, ότι τα λεφτά τα συσσώρευσαν λίγα άτομα, οικογένειες, τράπεζες, όμιλοι και εταιρίες και μάλιστα τα ακούμπησαν σε άλλη χώρα…και άλλα πολλά.
Ο λαός που τόσα χρόνια δεν ήταν ΣΥΡΙΖΑ αλλά τώρα εκτέθηκε υπέρ του, δεν θέλει να ξαναγυρίσουν οι νδπασοκοι των δεκαετιών που πέρασαν και πάτησαν από πάνω του. Θέλουν τον Αλέξη που είναι καθαρός και πάλεψε, όπως λένε στην γειτονιά μου οι θαμώνες- πελάτες στο μαγαζί του Βασίλη.
Θα καθαρίσει λοιπόν η ήρα από το στάρι όπως λέει ο λαός και συνήθως κάπως έτσι γίνεται.
Οι συνθήκες λοιπόν οι πολιτικές είναι ώριμες και ο λαός δημιουργεί τον κοινωνικό ιστό που πολιτικά επικοινωνεί και με νέους τρόπους καθώς στηρίζει τον εκφραστή των πόθων του, των ελπίδων του βγάζοντας πρωθυπουργό τον Ιανουάριο και τώρα έπεσε εξαιτίας μιας μειοψηφικής »λαϊκής ενότητας’ , της διάσπασης του ΣΥΡΙΖΑ.
Ζητάει την συνέχεια ο κόσμος και είναι αποφασισμένος πως πίσω δεν γυρνάει και θέλω να τονίσω ότι ο λαός ποτέ δεν εκτίμησε αναχωρητές, με άποψη και δίχως. Προτιμάει τους τολμηρούς με λογική και όχι την έπαρση.
Πίσω δεν γυρίζουμε, προχωράμε ανοίγοντας νέους δρόμους.
Η τόλμη ευνοεί την νίκη που αγαπάει την προετοιμασία.
Θα νικήσουμε
100008.w.1280

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s