Μαφιόζικες υστερίες

nr9154beside-the-sea-no-22-c-1962-rmotherwell
Robert Motherwell

Οι έλληνες μαφιόζοι ρυθμίζουν την ενημέρωση και μιλάνε για σταλινισμό επειδή ο κλοιός σφίγγει άσχημα αγγίζοντας πλέον τις φαμίλιες τους, μειώνοντας τα κέρδη τους. Ποντάρουν στο πολιτικό καθεστώς- μηχανισμό, για να διεισδύουν στην κοινωνία. Βλέπουν ότι με την κυβέρνηση την σημερινή, χάνουν το έδαφος των εξαρτήσεων και εκβιασμών με αποτέλεσμα να οδηγούνται σε κινήσεις απελπισίας όπως η πολιτική έκθεση και χρήση των προνομίων που έχουν, αλλά πλέον φανερά , δίχως την διακριτικότητα που την απώλεσαν λόγω του πανικού.
Γι αυτούς η πολιτική είναι το άλλοθι για να μπορέσουν να αποκτήσουν πρόσβαση στο κρατικό πλούτο και ασυλία.
Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι κάθε κριτική στα καθεστώτα που ονομάσαμε ‘υπαρκτό σοσιαλισμό’ είναι κατευθυνόμενη από το μπλοκ των μαφιόζων και άχρηστη, αλλά η μαφία χρειάζεται βραχίονες και μπρος στον σκοπό της εμπλέκει πολιτικές δυνάμεις που είναι ευάλωτες και έχουν ιστορικό διαπλοκής.
Η δεξιά καλά θα κάνει να καθαρίσει την ήρα από το στάρι στους κόλπους της και παράλληλα ας μιλήσει ανοιχτα για ‘Δημοκρατία, Σοσιαλισμό, Κομμουνισμό’, ως ανταγωνιστικά συστήματα με τον περιβόητο υπαρκτό καπιταλισμό, των πολέμων, των στρατιωτικών δικτατοριών, των βασανισμών, του εμπορίου λευκής σάρκας, της παιδικής πορνείας, της ανεργίας, των αστέγων, της λεηλασίας ηπείρων όπως την Αφρική, της καταστροφής του περιβάλλοντος με σκοπό το κέρδος, τα μεταλλαγμένα, την πείνα και ασιτία με τα δεκάδες χιλιάδες παιδιά να πεθαίνουν γιατί η αποικιοκρατία δεν έπαψε με την καπιταλιστική δημοκρατία της ανάπτυξης των …πολυεθνικών.
Να μας μιλήσει η Δεξιά για τον υπαρκτό καπιταλισμό που έχει χειραγωγήσει μέχρι και τις επιστήμες, να μας μιλήσει για την αισθητική της βίας, του εγκλήματος, της παραοικονομίας, του παρακράτους, που δίχως διαπλοκή και εκμετάλλευση δεν κάνουν βήμα, αλλά ταυτόχρονα μιλάνε στο όνομα των εννοιών που χειραγώγησαν όπως η θρησκεία, η οικογένεια, η πατρίδα, για καθαρά εκλογικούς λόγους, αφού αυτοί είναι που μαζικά εκφύλισαν έννοιες και αξίες.
Η Αριστερά στην Ελλάδα απάντησε έμπρακτα δίνοντας το παρόν με κορμό και βάση υπεράσπισης την Δημοκρατία ( για όλο τον κόσμο με ισοτιμία, ενάντια σε κάθε χούντα και δικτάτορα), την Πατρίδα (ενάντια σε κάθε εισβολέα και ιμπεριαλιστή, δίχως να κάνει συμφωνίες, καταδόσεις και πλάτη διευκόλυνσης στους εχθρούς αλλά αντιθέτως, δίνοντας χιλιάδες μέλη της στον αγώνα), τον λαό (για το δικαίωμα στην εργασία, την περίθαλψη, την σύνταξη, το οκτάωρο, τις άδειες, την δημόσια ελεύθερη παιδεία για όλους, τον πολιτισμό και τις τέχνες…) , τον πλανήτη βλέποντας παγκόσμια την δημοκρατία, την ειρήνη, την ελευθερία και τίμησε την οικογένεια και την θρησκεία, κριτικάροντας τον σοβινισμό και την πατριαρχία, προβάλλοντας την αγάπη και όχι την ενδοοικογενειακή βία.
Η κουβέντα για τον Σταλινισμό, είναι αστεία όταν την ανοίγει η Δεξιά της μαφίας, της διαπλοκής, των οικογενειοκρατιών. Κρίμα γιατί μαζί με αυτήν την Δεξιά της μαφίας καίγεται και η Δεξιά της δημοκρατίας μετατρέποντας την Νέα Δημοκρατία σε μαγαζί της ‘αγίας οικογένειας’ των μαφιόζων, γενικά, ειδικά και αόριστα.
Ο πανικός τους δεν κρύβεται και έτσι η Δεξιά του έθνους και της πατρίδας , έγινε η Δεξιά των Νέων Παραπολιτικών, της μαφίας .

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s